Livsviktig skärmtid

Ommej är ett digitalt verktyg för barn att berätta sin egen historia - och för vuxna att förstå barnets perspektiv. Lär dig mer om oss i filmen till höger eller klicka på en av de tre cirklarna nedan.

Är du ett barn eller ungdom som vill prova appen? Eller är du en vuxen som är nyfiken på Ommej till din verksamhet? Tryck på knapparna här under. 

 

Appen som hjälper barn att nå fram till vuxna som kan hjälpa

Ommej är ett digitalt verktyg som gör det möjligt för barn att berätta sin egen historia – och för vuxna att förstå barnets perspektiv. Ommej skapar en brygga mellan barnens verklighet och vuxenvärldens intresse av att hjälpa barn på rätt sätt.

Kort om Ommej

Ommejs önskan är att bidra till att vår unga generation får växa upp stark och frisk och med en bibehållen tro på framtiden. Vi vill fungera som en bro till rätt stöd för barnen och se till att de får det i rätt tid.


Via Ommej-appen kan barn i sin egen takt och på sina egna villkor förmedla hur de har det, exempelvis i familjen, med kompisar och i skolan, för att sedan dela sin berättelse om sina behov, eller oro, eller önskan om hjälp, med en vuxen som kan hjälpa dem.

När vi ger barn och unga ett sätt att berätta om sin tillvaro, kortar ner vägen till rätt hjälp, samt stärker kommunikationen inom familjer finns det stora möjligheter att se till att våra unga får det stöd de behöver, innan problem får en chans att växa sig större. På så vis kan vi förebygga psykisk ohälsa och skapa förutsättningar för ett gott mående som ger ringar på vattnet även i kommande generationer.

 

Redan idag används Ommej i verksamheter över hela Sverige, som bjuder in barn eller ungdomar till att använda Ommej-appen för att bättre förstå deras perspektiv och följa upp och kvalitetssäkra sina insatser. 

Sedan sommaren 2022 finns Ommej-appen tillgänglig för alla barn att ladda ner. Klicka nedan för att komma till appen!

 

Vad kostar Ommej?

Ommej är alltid gratis för alla barn.

 

Om du tillhör en verksamhet som jobbar med Ommej betalar ni för antal användarlicenser i månaden. Eftersom appen alltid är gratis kostar det alltså inte mer om användaren bjuder in flera barn på sin licens.

Man kan köpa enskilda användarlicenser. Man kan även välja en licens med fritt antal användare. Då blir kostnaden per användare lägre. För att få ett exakt pris för just din verksamhet, kontakta oss!

Vill du veta mer om Ommej för verksamheter? Lär mer här eller hör av dig till oss!

logo_main_pos.png

Ommej grundades 2018. 
Vi är ett bolag drivet av viljan att bidra till förbättringar för barn och unga.

Organisationsnummer: 559171-4232
E-post: info@ommej.se
Adress: Anckargripsgatan 3, Malmö